Over mij

Sofie Meijer

Mijn naam is Sofie Meijer (1968).
Mijn carrière heeft zich altijd gericht op politie en het gemeentelijke apparaat. Binnen die wereld ben ik altijd geïnteresseerd geweest naar de mens achter de casus. Hoe kan ik iets betekenen voor de ander? Wat beweegt mensen en waar kan ik aansluiten?
In 2015 ben ik aanraking gekomen met Rebalancing en via die weg werd het steeds duidelijker wat wil en waar ik voor sta.
Ik wilde mijn talenten in een ander licht zetten en heb mijn verlangen om mensen te mogen begeleiden naar hun essentie vormgegeven in mijn praktijk.
Ik heb ervaren hoe belangrijk ons lichaam is voor ons, hoeveel wijsheid er in ons lichaam zit. Maar ook hoe weinig we er eigenlijk naar luisteren.
Door steeds meer aandacht te hebben voor mijn gevoelens en verlangens kwam ik ook in aanraking met mijn spirituele bewustzijn; mijn gevoeligheid voor energieën van de ander en mijn vermogen om met lichamen te communiceren.
Om die kwaliteiten optimaal te kunnen gebruiken heb ik de opleiding Aura Touch gevolgd. Daar heb ik geleerd met aura’s en chakra’s te werken en ervaren welke invloed ze hebben en hoe energetische blokkades opgeheven kunnen worden.
Al mijn kennis en vaardigheden zet ik in in mijn praktijk. Iedere dag leer ik nog bij en ben ik dankbaar wat ik kan betekenen voor de ander.
Ik geloof in de kracht van het lichaam dat signalen vaak veel eerder herkent dan het brein. Maar ook in de veerkracht van de mens.
​​
De ervaringen die ik opdoe en die ik terugkrijg van mensen die ik behandel bevestigen mij iedere keer weer dat dít is wat ik moet doen.

Sofie-Meijer-Praktijk Sofie

Sofie Meijer (1968)
2021 opleiding  lichaamsgerichte traumatherapie
2020 training Roepen van de ziel 
2017-2019 opleiding Aura Touch Healer 

2015 -2018 opleiding Rebalancing
2017 workshop Clearing
2000-2003 HBO maatschappelijk werk en dienstverlening

 

2018-heden verbonden aan de School voor lichaamswerk & bewustzijn als docent