Healing

Wat is healing?

Healing is een eigentijdse therapievorm gebaseerd op een oude krachtige leringen.
Ons lichaam bevat naast het fysieke lichaam ook chakra’s en aura’s. Chakra’s zijn energiecentra die energie met elkaar en met je omgeving uitwisselen. Zij creëren een veld om je heen dat aura wordt genoemd. Je hebt meerdere chakra’s maar ik sta stil bij de 7 belangrijkste. Deze corresponderen met specifieke lichaamsgebieden.

Je aura en chakra hebben invloed op jouw welzijn en gezondheid en andersom. Nare gebeurtenissen en beperkende gedachten hebben invloed op ons lichaam en ook op onze energievelden. Dit kan er voor zorgen dat er een disbalans ontstaat in je aura en je chakra’s.
Vervelende energieën  die je opppikt uit je omgeving kan ervoor zorgen dat er verstoringen komen in onze aura’s en chakra’s. Wat weer tot ziekte van het lichaam of de geest kan leiden.

Voor wie?

Heb jij het idee dat je energie tekort komt, dat je al langere tijd geen puf hebt, je niet de vinger kan leggen op je energiebalans, onbeduidende klachten hebt?
Heb je lichamelijke klachten?
Zit je niet lekker in je vel?
Heb je vragen over welke stappen voor jou goed zijn om te nemen?
Dan is healing een prima middel. Met healing “reset” ik je lichaam weer zoals het bedoeld is , namelijk krachtig en liefdevol. Ik heel de energiebanen die aanwezig behoren te zijn in jouw lichaam, zodat de energie weer vrijuit kan stromen. 
Een sessie duurt ongeveer 5 kwartier. De eerste sessie zal wat langer duren omdat ik ook tijd zal nemen om stil te staan bij de aard van de klachten en je achtergrond.

​Een healingsessie is niet gericht op lichamelijk contact, maar juist op de ruimte om het lichaam heen. Je lichaam is voor mij mij wel het uitgangspunt, vandaaruit werk ik met je energiebanen en – velden.
Voor pijnbestrijding kan het heel ondersteunend zijn om healing middels massages te geven. In onderling overleg kunnen we hiervoor kiezen.

Healing-Praktijk Sofie

Maak een afspraak. Bel 06 83 778 683. Of vul onderstaande formulier in.

Behandelingstype

Sessie
​Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak


Sessie annuleren
Mocht je onverhoopt niet kunnen laat het dan uiterlijk 24 uur van te voren weten. Anders wordt de gehele sessie in rekening gebracht.

Ervaring van Patty
​’Ik ben nu 2x bij Sofie in behandeling geweest. Je bent welkom, er staat een kopje thee voor je klaar. Je wordt eerst op je gemak gesteld. Pas daarna is de behandeling aan de orde. Het voelde fijn, kwam ‘binnen’ en Sofie houdt een prettige gepaste figuurlijke afstand. Hier word ik blij van!’

Ervaring van Ina
“Sofie heeft mij geholpen om mijn angsten los te laten. Ik zat zo vast met mijn angst en ik wou graag licht en lucht. Sofie nam mij mee in haar meditaties en ze kreeg informatie door  die ze via een ingesproken bericht met mij deelde. De healing in combinatie met haar ingesproken berichten  waren voelbaar in mijn lijf. Mijn hartgebied ging stromen en daarna was er aandacht voor mijn billen, benen en voeten. Zelfvertrouwen en zin. 
Ook al begrijp ik niet hoe ze de healing doet, het is voelbaar en vertrouwd. Wat ze inspreekt klinkt zo bekend. Ik voel me gezien”