Massage

Waarom massage?

Massage ontspant lichaam en geest. Door het lichaam aan te raken ontstaat er meer bewustzijn in je lichaam. Stress en fysieke ongemakken kunnen erdoor verminderen Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht.
Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.
Ik geef verschillende vormen van massage waar ik mijn achtergrond als rebalancer en healer in terugkomen.

Ontspanningsmassage

Ik geef ontspanningsmassage met rebalance technieken. De trage manier van masseren maakt dat je lichaam mijn handen makkelijk kunnen volgen. Je hoofd hoeft niet na te denken wat er gevraagd wordt zodat het optimaal kan ontspannen.
Ik stem me af op jouw lichaam en mijn aanrakingen zijn op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Deze holistische benadering geeft een gevoel van compleet zijn, één zijn met je lichaam.

Healing massage

Deze vorm van massage richt zich niet alleen op het fysieke en mentale lichaam maar ook op het energetische lichaam. Het is een intuïtieve massage waar ik me laat leiden door de behoefte van jouw lichaam. Ik werk met drukpunten en energievelden. Hierdoor kunnen de energiebanen in je lichaam weer gaan stromen en kan jouw energiehuishouding zich herstellen. Energievelden kunnen zich gaan verbinden en overtollige energie kan afgevoerd worden.

Vitaliteitsmassage

Deze massage is vooral nuttig voor pijnklachten en verkrampte gebieden van het fysieke lichaam. Via drukpunten en intensieve massage wordt gewerkt op de pijnlijke gebieden. Dit zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Er komt ruimte voor ontspanning waardoor pijnklachten afnemen. Deze vorm van massage werkt heel verlichtend.

Rebalancing-Praktijk Sofie

Maak een afspraak. Bel 06 83 778 683. Of vul onderstaande formulier in.

Behandelingstype

Sessie
​Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak


Sessie annuleren
Mocht je onverhoopt niet kunnen laat het dan uiterlijk 24 uur van te voren weten. Anders wordt de gehele sessie in rekening gebracht.

Ervaring van Jan:
Eens in de zoveel weken neemt S mij onder handen, onder haar handen. Een uur lang voel ik in volmaakte overgave hoe zij de knopen in mijn lijf opspoort en behandelt. Een mens hoopt ongemerkt wat op in zijn lichaam. Spanningen van alle dag zetten zich vast. Verstenen als het ware en het is goed die keien van tijd tot tijd los te laten maken. Haar behandelbank is waar dat dan gebeurt en waar je na een uur weer verfrist van opstaat.’
Lees het hele artikel over deze behandeling in ‘Schild’ op de site van Jan Roelofs.