Rebalancing

Wat is rebalancing

Rebalancing is een unieke vorm van lichaamswerk, gericht op bewustwording en zelfinzicht. Wat leeft er in jouw lichaam en wat wil jouw lichaam jou vertellen?

Rebalancing maakt dat je bewust wordt welke invloed je leven heeft gehad op jouw relatie met je lichaam. Door in een dieper contact te zijn met je lichaam kan je je eigen vitaliteit en levensenergie (weer) aanraken. Om van daaruit je leven te kunnen inrichten. Rebalancing zorgt voor een proces van denken naar voelen naar zijn.

Voor wie

Doordat we veel in ons hoofd zitten, luisteren we vaak te weinig naar ons lichaam. We herkennen de signalen van ons lichaam niet en hierdoor kunnen we uit balans raken.
Dit kan leiden tot klachten als:

  • Stress en burn-out
  • Onzekerheid
  • Vermoeidheid en slapeloosheid
  • Problemen met verwerken van verdriet
  • Vastlopen in werk of relaties
  • Weinig levensenergie of depressie


Rebalancing werkt met het lichaam door middel van zelfonderzoek, ademhaling en lichaamswerk.
Zelfonderzoek brengt je in contact met wat jij op dit moment voelt en ervaart. Het lichaamswerk is een vertragende manier van aanraken afgestemd op jouw lichaam. Het maakt dat jij je kan openen voor de gevoelens en kwaliteiten die daar aanwezig zijn.
Dit zorgt ervoor dat er bewustzijn kan komen op jouw relatie met je lichaam. Bewustzijn is nodig om het contact met je eigen lichaam te kunnen herstellen. Om jouw levensenergie te kunnen voelen.

Natuurlijk balans

Klachten hebben niet alleen een fysieke oorzaak daar zit vaak iets achter; een gevoel of een idee. Door dat aan te raken kan er iets transformeren, loslaten en komt er vrije ruimte. Al die energie is weer beschikbaar voor jou.
Ik geloof dat alles wat je nodig hebt aanwezig in jezelf. Soms kunnen we er alleen nog niet goed bij of weten we nog niet waar het zit. Ik begeleid je in het proces om weer in contact te komen met je gevoel om de natuurlijke balans te herstellen tussen lichaam en geest. Dit proces vraagt van jou een bereidheid om naar jezelf te kijken

Rebalancing-Praktijk Sofie

Maak een afspraak. Bel 06 83 778 683. Of vul onderstaande formulier in.

Behandelingstype

14 + 8 =

Sessie
Een rebalancing sessie duurt 1,5 uur. De eerste sessie zullen we stilstaan bij je achtergrond, je gezondheid en reden van aanmelding. De daarop volgende sessies werken we met jouw inbreng en is jouw lichaam de basis voor zelfonderzoek. Dit doen we op de massagetafel.
Ik werk graag vanuit het nu, wat er nu speelt en leeft in jou. 

​Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak

Sessie annuleren
Mocht je onverhoopt niet kunnen laat het dan uiterlijk 24 uur van te voren weten. Anders wordt de gehele sessie in rekening gebracht.

Ervaring van Yna:
“Ik maak onder jouw begeleiding , precies die juiste stappen en openingen die gemaakt kunnen worden. Je manier van begeleiden is afgestemd op mij en je geeft mij veel tools in handen. Je ziet de echte mens in mij en dat geeft mij alle vertrouwen om te komen tot overgave en ontvangen.”

Ervaring van Piet-Jan:
Zowel de persoon als de praktijkruimte van praktijk Sofie nodigen uit tot ontspannen en overgave. Sofie neemt je op een rustige en integere manier mee in het proces van je hoofd en je lijf. Voor mij steeds weer een moment waarin mijn gedachtestroom tot rust komt, ik mezelf letterlijk ruimer, voller en meer gegrond ga voelen en er regelmatig inzichten binnen vallen. Een aanrader dus.”

Ervaring van Anneloes
“Sofie sloot in korte tijd nauw aan bij mijn proces. Door haar aanpak vanuit onvoorwaardelijke acceptatie van de waarheid leer ik dat niets hoeft te veranderen en dat alles ondertussen steeds verandert. Acceptatie van deze waarheid, van onvoorwaardelijke liefde, verdiepend contact met de waarachtigheid van mijn binnenwereld, me gedragen voelen en overgave – deze openingen zijn voor mij intens waardevol. Omdat ik ieder moment meer leef vanuit wie ik werkelijk ben – kwetsbaar, sterk en vriendin met mezelf – verdiepen de relaties in mijn leven. Zowel die met mezelf als met anderen.”