Opstellingen
Leven vanuit kracht

Opstellingen leven vanuit kracht

Leef je je leven vanuit jouw kracht en potentie? Of heb je het gevoel dat iets je tegen houdt? Wil je beweging maken in je leven? Zijn er vragen waar je niet uitkomt? Heb je het gevoel dat je in een kringetje loopt? Zou het niet fijn zijn als je je leven kan leven vanuit jouw kracht?
Opstellingen zijn een goede manier om antwoorden en handvatten te vinden op deze vragen.Om te kunnen leven vanuit je kracht is het in de eerste plaats belangrijk om zicht te hebben op je krachten en de manier waarop jij je daartoe verhoudt. Er zijn krachten die je tegenwerken om ergens te komen en er zijn krachten die zorgen dat je in beweging komt. In drie avonden gaan we via opstellingen hier mee werken.
Als vragensteller word je zelf opgesteld. Door jou op te stellen in het veld, krijg je inzicht in en bewustzijn wat er in jezelf gebeurd. Ook krijg je handvatten wat bij jou werkt en niet werkt en daarmee de mogelijkheid tot transformatie. Je kiest als vragensteller zelf uit de deelnemers de representanten. De representanten staan voor de krachten in jou, de meewerkende en de tegenwerkende kracht. Ook als representant zal je merken dat de rol die je krijgt dichtbij jezelf ligt en thema’s bevat die jou iets vertellen over jezelf. Gedurende de opstelling wordt vanzelf duidelijk welke kracht jij vertegenwoordigt.
Wij nodigen iedereen in het veld uit om actief af te stemmen op wat er speelt voor de vragensteller. De antwoorden die ontstaan zijn waardevol voor alle deelnemers. Op één avond is er tijd voor twee vragen. We kiezen bewust voor het werken in een kleine groep van min. vier tot max. 6 personen. Zo kunnen we een veilige omgeving waarborgen en alle deelnemers betrekken, als vragensteller of representant. De locatie is een warme uitnodigende ruimte in het groen.

Wie wij zijn?

​Wij, Miriam Boekmaat en Sofie Meijer, werken beiden heel intuïtief en sensitief. We zijn in staat om diep in te voelen en naar boven te halen wat gezien wil worden. Daarbij komen we via de diepere lagen tot de kern. Beiden hebben we veel ervaring. Sofie (www.praktijksofie.nl) op het gebied van rebalancing, channeling en healing. Miriam (www.healingofthefeminine.com) op het gebied van sjamanisme, healing en vrouwenwerk. Samen hebben we een unieke vorm ontwikkeld om te werken met opstellingen. We starten met drie avonden. Het is voor ons een try-out. We hopen samen met jullie drie verhelderende transformerende avonden neer te zetten.

Opstelling-Praktijk Sofie

Data
9 september, 30 september en 22 oktober. Inloop 19.15 uur, start 19.30 uur.
Locatie: De Oorsprong, Driehuizerweg 311 in Nijmegen.
Kosten: Voor één avond € 30,- en voor drie keer € 75,-.


Aanmelden
Om aan te melden dien je te mailen naar praktijksofie@gmail.com. Na betaling ben je gegarandeerd van een plek.