Workshop Controle & Loslaten

Controle en Loslaten

In deze tweedaagse Rebalancing workshop, word je je op een speelse en prettige manier bewust van je eigen patronen van controle en loslaten.
Veel mensen hebben zich ergens in hun leven staande moeten houden en hebben zich bewust of onbewust moeten aanpassen aan lastige omstandigheden. Dit ‘controle houden’ was misschien ooit nuttig, maar als het een patroon wordt, leidt het tot verstarring, ‘in je hoofd gaan’, spanning en vaak fysieke klachten.

Door middel van verschillende lichaamsgerichte oefeningen, aanraken en meditaties gaan we op zoek naar wat het thema controle en loslaten voor jou – en je lichaam – betekent.
Hoe ga jij om met controle? Welke vorm geef jij eraan? Wat ervaar jij als je lichaam meer loslaat?
Het aanraken in de workshop is vooral gericht op hoofd, nek en schouders: bij uitstek gebieden waarin ‘controle en loslaten’ voelbaar is.

In deze workshop krijg je  meer toegang tot je gevoelsleven, waarbij pijnlijke maar ook juist vreugdevolle kanten kunnen worden geopend.  Je zult je meer bewust worden van hoe het bij jou werkt om vast te houden, te ontspannen, het leven laten stromen of om je vrijer te voelen.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk!
Ik geef deze workshop samen met mijn collega John van de Rest 

Opstelling-Praktijk Sofie

Data:  2 & 3 april  2022 (zonder overnachting) van 09:30 uur tot 17:30 uur
Locatie: De Vuurvlieg, Tweede Oude Heselaan 179 a, 6542 VE Nijmegen
Kosten:  € 280,-.


Aanmelden:
Je kan je aanmelden via deze site of bel het secretariaat: 0624 535 373